Referenties


Goed ambachtelijk werk wordt helaas steeds schaarser, maar gelukkig hebben wij nog zo’n vakman kunnen vinden!P.A. Haars -01/12/2021 - Houten

De heer George Verschoor heeft op 30 november en 1 december 2021 onze Rosalia marmeren vloeren in de vertrekken op de begane grond op een uiterst deskundige en accurate wijze hersteld. De vloeren hebben nu, na bijna 22 jaar geleden, hun oorspronkelijke glans en frisheid weer teruggekregen. Wat is opgevallen zijn de heldere en correcte afspraken, de snelle en duidelijke offerte, de rustige wijze van aanpak, de vaardigheden, de deskundigheid, de relaxte houding en de beleefde handelwijze van de heer Verschoor. Zo houden wij een prima gevoel over aan deze werkzaamheden en zijn de heer Verschoor zeer erkentelijk voor de vakkundige en deskundige behandeling.


We bevelen George van harte aan! Alie de Vries en Theo Boerboom, 29 en 30 sept 2021 Apeldoorn

George heeft vorige week onze marmeren vloer twee dagen onderhanden gehad. De vloer ziet er weer uit als nieuw. George levert kwaliteit en is tijdens de werkzaamheden de rust zelve en heel prettig in de omgang. We bevelen hem van harte aan!


Echt vakwerk geleverd!Rob en Danielle de Louw -09/06/2021 - Veenendaal

Het lijkt of we een nieuw natuurstenen vloer hebben gekocht. Echt vakwerk geleverd! We zijn zeer tevreden met het resultaat.Groet Rob en Danielle de Louw
Veenendaal


Het resultaat heeft onze verwachtingen ver overtroffen.
Eenieder, die een natuurstenen vloer weer tot leven wil brengen raden we aan met Verschoor in zee te gaan.Fam. Thomassen -3/03/2021 - Deventer

Onze travertinvloer was na 17 jaar toe aan een grondige opknapbeurt.
Na een eerste contact kwam Verschoor meteen langs om onze wensen op te nemen en een plan van aanpak te bespreken met meteen een prijsopgave.
In overleg werd een datum voor de werkzaamheden vastgelegd en prompt op deze datum stond hij om 8 uur voor de deur.
Zonder enig probleem werden samen met hem de zware meubels verplaatst en vervolgens in twee dagen de vloer omgetoverd in een glanzend geheel waarbij kleine scheurtjes en ontbrekende voegstukjes meteen werden gerestaureerd.
In deze dagen heeft Verschoor zich laten kennen als een innemende persoon en fantastisch vakman. Het resultaat heeft onze verwachtingen ver overtroffen.
Eenieder, die een natuurstenen vloer weer tot leven wil brengen raden we aan met Verschoor in zee te gaan.


We zijn zeer tevreden met deze toch wel arbeidsintensieve klus. George is een zeer goede vakman en iemand die graag een extra kopje koffie lust!Yvon te Pas -12/12/2020 - Doetichem

Na een periode van ongeveer 19 jaar was onze marmeren vloer wel aan een opknapbeurt toe. Een prijsopgave gevraagd bij George Verschoor, het was geen enkel probleem om naar Doetinchem te komen hiervoor om e.e.a toe te lichten.
Na akkoord van onze kant, is er een datum afgesproken, de werkzaamheden namen 2 dagen in beslag. Zonder verder contact, stond George s’morgens om 8 uur bij ons op de stoep om aan zijn werkzaamheden te beginnen, daarmee onze afspraak prima na te komen!

We zijn zeer tevreden met deze toch wel arbeidsintensieve klus, ook de marmeren plinten werden keurig gekit, alles werd keurig netjes achtergelaten en we zijn blij met onze zo goed als nieuwe vloer!
Kortom George is een zeer goede vakman en iemand die graag een extra kopje koffie lust!


We zijn zeer tevreden over de werkwijze en zeker ook over het resultaat.Fokke Blaauw -23/10/2020 - Steenwijkerwold

De vloer was toe aan een opknapbeurt na ruim 20 jaar. Al tijdens de offerte bleek dat George op de details lette. Hier sprak vakmanschap uit. George weet waar hij het over heeft, heeft kennis van de eigenschappen van de steensoort en weet wat de vloer nodig heeft. De werkzaamheden zijn uitgevoerd verspreid over drie dagen. De meubels hoeven het huis niet uit. Er wordt simpelweg heen en weer geschoven met het meubilair op een praktische en zorgvuldige wijze.
De vloer is vakkundig onderhanden genomen: reinigen, polijsten, kristalliseren en impregneren. Alles met zorg en aandacht. Daarnaast zijn kleine gebreken hersteld en de plinten op een nette wijze gekit. En daarnaast kregen we handige en praktische tips voor het onderhoud van de opgeknapte vloer. We zijn zeer tevreden over de werkwijze en zeker ook over het resultaat.
We zijn heel blij met uw vakmanschap! Hartelijk dank!


Een aanrader voor klanten, die van precisiewerk houden en een goed betrouwbaar onderhoudsbedrijf zoeken.Herman de Droog -31//2020 -Twello

Wij hebben onze vloer door George Verschoor laten behandelen op 30 en 31 juli 2020.Hij heeft onze afspraak niet hoeven te bevestigen, want hij was er gewoon en op tijd. Onze travertin vloer was waarschijnlijk in 23 jaar niet door een professional behandeld. Wij zijn sinds 2012 de tweede bewoner van dit huis, zodat de vloer wel aan een opknapbeurt toe was.

George heeft overal veel aandacht aan gegeven, want hij heeft de vloer bij de travertin-plinten nog extra gekit, zodat het geheel ook nog veel mooier oogt. Ook een plaat, die niet geheel vlak lag, heeft hij zodanig gepolijst dat onze stoelen daar geen last meer van hadden. Al met al een grondige opknapbeurt (reinigen, polijsten, kristalliseren, poetsen en impregneren) die de vloer weer een prachtig aanzien geeft.

Wij zijn zeer tevreden over het werk en hoe George in de omgang met ons heeft gewerkt.
Daar bedoel ik mee, dat hij niet te beroerd is om een handje mee te helpen onze zware spullen te verplaatsen.
Een aanrader voor klanten, die van precisiewerk houden en een goed betrouwbaar onderhoudsbedrijf zoeken.


We zijn heel blij met uw vakmanschap!Het resultaat is verbluffend! Wat een verandering! Hartelijk dank!Teun en Hannie -17/4/2020

We zijn heel blij dat we onze vloer door u hebben laten reinigen. Als je een huis koopt dat ingericht is, dan zie je niet in welke staat een marmeren vloer is. Zeker niet als er allerlei tapijten op liggen. Maar toen we de lege kamer zagen was het schrikken! We zijn heel blij dat we besloten hebben de vloer te laten reinigen, polijsten etc. Het resultaat is verbluffend! Wat een verandering!

We zijn heel blij met uw vakmanschap! Hartelijk dank!


Vakmanschap is meesterschap en dat heeft George Verschoor met zijn arbeid en prettige aanwezigheid wel bewezen met dit project.Elst -24/6/2019 -Utrecht

Al vanaf het eerste contact zijn de afspraken met George Verschoor helder en duidelijk. Hij is onmiddellijk bereid om van Apeldoorn naar Elst-ut te komen om de zaak in ogenschouw te nemen om op die manier een zo nauwkeurig mogelijke offerte te geven en ons van adviezen te voorzien.

Hij heeft met ons meegedacht en aangegeven dat het ook mogelijk was om het geheel in etappes te doen en zo kwamen we uit op een project van twee á drie dagen.

Uiteindelijk bleek het in twee dagen te lukken, waarvoor we George heel dankbaar zijn, omdat dat helemaal te danken is aan zijn arbeidsethos. En dat bij een buitentemperatuur van 30 graden!

Voor en na de werkzaamheden was hij beide dagen bereid om te helpen met het verplaatsen van een aantal dingen die ik niet in mijn eentje had kunnen doen.

George let op de kleinste dingen en voert het hele proces van afplakken, schoonmaken, polijsten, kristalliseren, impregneren, afwerken en poetsen met de grootst mogelijke zorg uit. Uit alles wat hij doet straalt een gedegen professionaliteit uit gecombineerd met een liefde voor het vak.

Het eindresultaat straalt dat ook uit. Een Rosalia marmeren vloer die er al 13 jaar lag, met de nodige vlekken, zichtbare loopgangen, en vuile voegen ziet er weer als nieuw uit.


Een vakman met een goed luisterend oorFam. Van Elk -04/03/19 tm 06/03/19 -Neunen

Wij zijn heel tevreden over de manier waarop George werkt en het resultaat dat is geleverd. Een vakman met een goed luisterend oor die zorgvuldig werkt.


In nog geen dag heeft George de vloer weer in ere hersteldStan en Lia -20/8/2018 -Veenendaal

In ons nieuw gekochte huis ligt een donkere leistenen vloer die dof, her en der beschadigd en slecht te reinigen was. In nog geen dag heeft George de vloer weer in ere hersteld. De kleur is weer intens en beschadigingen die niet meer te herstellen waren, vallen veel minder op. Reinigen is weer een peulenschil. We krijgen veel complimenten, bezoek staat versteld van het verschil. Ook wij genieten enorm van onze ‘nieuwe’ vloer.

George is realistisch, heeft oog voor detail en is erg vakkundig en flexibel (bijvoorbeeld door zomaar even mee te helpen spullen weer op de plek te krijgen). Ook geeft hij divers advies om de vloer vervolgens ook mooi te houden.
Absoluut een aanrader!


Een degelijke vakman met hart voor zijn vakAdrie en Hans Davidse -14/06/18 -Bennekom

De travertin vloer in ons huis is al zeker 30 jaar oud en was hard toe aan een opknapbeurt. George Verschoor heeft de vloer bekeken en een voorstel daarvoor gedaan. Dat plan van aanpak sprak ons direct aan.

Hij is aan de slag gegaan en heeft in 2 dagen een prachtig resultaat bereikt. De travertin vloer is weer als nieuw. Zijn werkwijze is stofvrij. Dat is erg prettig; er ontstaat zo nauwelijks overlast.
We zijn ook blij met zijn goede adviezen voor het onderhoud van de vloer.

Wij bevelen hem graag aan; een degelijke vakman met hart voor zijn vak, die duidelijke afspraken maakt en zich daar ook aan houdt.


Wij kunnen hem van harte aanbevelen!!Johan en Riet - 4/04/2018 en 5/04/18 - Posterenk

Na 20 jaar had onze marmeren Crema Marfil vloer een onderhoudsbeurt nodig.
Via het internet kwamen we bij George Verschoor terecht en daar hebben we geen spijt van.

Hij maakt duidelijke afspraken en die komt hij ook na. Zorgvuldig afplakken, meubels verplaatsen indien noodzakelijk, reinigen, polijsten en impregneren en waar nodig reparatie.

Hij laat alles keurig achter en geeft het nodige onderhoudsadvies. Kortom, wij zijn zeer tevreden
over deze professionele en harde werker.

Wij kunnen hem van harte aanbevelen!!


Bij George is alles zeer professioneel Walter en Irma -31/03/18 -Zevenaar

Onze 28 jaar oude travertin vloer had nog nooit een goede opknapbeurt gehad en dat werd tijd. Vorig jaar twee personen uitgenodigd, waaronder George Verschoor, om de vloer te bekijken en een offerte uit te brengen. We hadden al meteen een ‘klik’ en een goed gevoel bij George. De offerteprijs beviel ons ook en toen was de keuze snel gemaakt.

Van die keuze hebben we geen spijt gekregen. Afgelopen week is George Verschoor 2,5 dag bezig geweest om de travertin vloer in ere te herstellen. En dat is meer dan goed gelukt. Naar ons idee hebben we nu nog een mooiere vloer dan toen deze nieuw werd gelegd. Wat een verschil! Op een rustige en nette manier heeft George de vele behandelingen uitgevoerd: reinigen, polijsten, impregneren en reparatie van gaatjes, scheuren en voegen. Sommige niet meer terug te vinden. Alle muren werden vooraf keurig afgedekt met plastic. Ook de kasten die niet verplaatst konden worden, werden afgedekt. Er is niets beschadigd of nat geworden. Bij George is alles zeer professioneel: zijn bus en aanhanger, zijn werkkleding, de vele onderhoudsapparaten en het uitgevoerde werk. Maar ook de website en het visitekaartje. Aan dit alles merk je dat George zijn vak serieus neemt en dat hij een goed eindresultaat wil afleveren. En dat is wat ons betreft uitstekend gelukt. We genieten elke dag van onze ‘nieuwe’ vloer.

Tenslotte zijn wij blij met de tips en adviezen die George ons gaf over het onderhoud van een travertin vloer. Wij hebben zijn advies meteen in praktijk gebracht, zo’n mooie vloer wil je natuurlijk behouden.


George is een vakman en geeft ook bruikbare tips qua onderhoud.Fam. Voortman Rijsen - 07/01/18 en 08/01/18
Tijdens de zoektocht naar een natuursteen onderhoudsbedrijf, kwamen wij al snel bij George Verschoor uit.
George is eerst wezen kijken en daarna hebben we een afspraak gemaakt om de vloer te reinigen, polijsten en impregneren. George is een vakman en geeft ook bruikbare tips qua onderhoud. Onze vloer is weer als nieuw.

Laat hem langskomen om vrijblijvend een aanbieding te maken! Fam. Jonker -6 tm 8/11/2017 -Hattem

In de maand november hebben we onze travertin-vloer met een totaal oppervlak van ca. 80 m2 laten renoveren door George Verschoor uit Apeldoorn. De vloer was ca. 10 jaar oud en op bepaalde gedeelten vuil en beschadigd. De echte glans was er letterlijk en figuurlijk vanaf!

Wij hebben op advies van een installatiebedrijf contact opgenomen met George Verschoor. Hij heeft een bezoek gebracht aan ons huis, de vloer geïnspecteerd en een offerte gemaakt voor behandeling. De werkzaamheden namen ca. 2,5 dag in beslag. Daarna lag de vloer er als een spiegel bij, zo mooi! Via diverse polijstbeurten vond de behandeling plaats. Muren en kwetsbare voorwerpen werden tijdens de werkzaamheden afgeschermd. Verplaatsbare meubels zijn tijdelijk in andere ruimten opgeslagen. Dhr. Verschoor is zeer behulpzaam bij de voorbereiding van de werkzaamheden. Hij denkt echt mee vanuit zijn jarenlange ervaring. Daarnaast geeft hij ook nuttige tips voor het dagelijks en periodiek onderhoud van de vernieuwde vloer. Wij zijn verrast door het geweldige resultaat!

Wij kunnen George Verschoor van harte aanbevelen. Laat hem langskomen om vrijblijvend een aanbieding te maken!


Dhr. Verschoor is een harde en nauwkeurige werker.Hans Smink- 20/10 - Enschede
Na het afgeven van een nette heldere offerte, heeft dhr. Verschoor onze travertin vloer prachtig gereinigd en geïmpregneerd. Hij heeft een prachtige vloer achter gelaten.

Dhr. Verschoor is een harde en nauwkeurige werker. Hartelijk dank hiervoor.

Prima werk en zoals beloofd in één dag klaar.Jan Veen -28/8 -Driebergen
Een mooie vloer heeft u achter gelaten hoor!
Ergens ver in het verleden hadden we een prachtige marmeren vloer laten leggen, maar wij waren eerlijk gezegd vergeten hoe sprankelijk en helder hij er oorspronkelijk had uitgezien.

Nadat u hem heeft gereinigd en geïmpregneerd hervonden wij die specifieke natuurstenen vloer die we jaren terug hadden uitgekozen! De kamer is gewoon weer een stuk lichter geworden en prima bestand tegen eventuele knoeierijen van onszelf of de kleinkinderen. Prima werk en zoals beloofd in één dag klaar.


…Hij glanst weer als nieuwDeddo en Janny Panjer -Epe -28/9 en 29/9
Wij zijn erg tevreden over de behandeling van onze Laperto vloer van 20 jaar oud.
Hij glanst weer als nieuw, we kunnen je dan ook van harte aanbevelen.

Wij durven George aan te bevelen voor uw vloeronderhoudRita en Leo -18/9 en 19/9 2017 -Apeldoorn
Onze vloer na 15 jaar weer als nieuw! Zeer goede en duidelijke afspraken met George. George is een vakman met een passie voor natuursteen. Hij wist ons Crema Marhil weer in perfecte conditie te brengen en de glans weer helemaal terug te krijgen.
Goede onderhoudt tips gekregen.
Wij durven George aan te bevelen voor uw vloeronderhoud.

…Deze man is een echte aanraderFam. Beijer - Culemborg - 28 en 29/08/2017
Grieks marmer.
Deze week is George Verschoor aan de gang gegaan in alle rust en vakmanschap met onze sterk vervuilde en beschadigde marmeren vloer en heeft een prachtige vloer achtergelaten. Deze man is een echte aanrader  levert net werk af en is rustig en heel beleefd.

…Heerlijk om niet meer twee keer per dag te dweilenFam. Vd. Berg Dalfsen - 20/07/2017 - Culemborg
Behandeling van Mustang leisteen die niet mooi te krijgen was en werd dagelijks gedweild zonder resultaat !
Bedankt voor t goede werk dat u geleverd heeft ik ben er erg tevreden over. En het is heerlijk om niet meer twee keer per dag te dweilen, sterker nog, ik heb nog steeds niet gedweild!

…Hartelijk dank voor de keurige offerteZevenaar - 2017
Hartelijk dank voor de keurige offerte, het prettige gesprek en de nodige tips.
Wij willen graag de werkzaamheden zoals omschreven in de offerte laten uitvoeren.
Wanneer wij zover zijn zullen we ruim van tevoren contact opnemen om e.e.a. te plannen.

…Uw bezoek als zeer prettig ervarenNijverdal - 29/05/2017
Na uw bezoek en heldere uitleg betreffende de behandeling, die u kunt uitvoeren om onze marmeren vloer er weer als nieuw uit te laten zien, hebben wij uw offerte  in goede orde ontvangen.
Wij hebben uw bezoek als zeer prettig ervaren en hebben er alle vertrouwen in dat u de voorgestelde behandeling naar onze wens zult uitvoeren, daarom gaan wij akkoord met uw aanbieding.

…Een top vakmanEspe - 02/02/2017
De hardstenen vloer in ons huis was aan een onderhoudsbeurt toe. Vlekken, doffe plekken en een grauwsluier. Na het schuren, polijsten en een behandeling met kleurverdieper ziet de vloer er als nieuw uit. George blijkt niet alleen een top-vakman te zijn maar is daarnaast vriendelijk en behulpzaam. Hij geeft goeie adviezen over het onderhoud en dank zij de Swiffer (speciale doekjes) is de vloer in een wip stof- en vuil vrij.
George Verschoor, een aanrader!

De vloer ziet er weer piekfijn uitHan Stiekema, Zwolle - 07/01/2017
In de eerste week van Januari 2017 heeft George Verschoor onze 26 jaar oude travertin vloer in de woonkamer en de hal onder handen genomen. De vloer was dof geworden, er zaten kleine en grotere scheurtjes in, de voegen waren niet mooi meer en er was op de looppaden sprake van slijtage. Na 3 dagen schrobben, polijsten, vullen en impregneren is George erin geslaagd de oude glorie weer op te roepen: de vloer ziet er weer piekfijn uit.
George weet wat hij moet doen, werkt in alle rust door, neemt geen tot zeer weinig pauze, want de klus moet goed gedaan worden en het resultaat moet ook aan zijn eigen normen voldoen. Wij bevelen George Verschoor van harte aan.

…Onze marmeren vloer weer als nieuwFam. van Oostrum - 19/12/2016
Na 20 jaar onze marmeren vloer weer als nieuw gemaakt door Verschoor. Enorm tevreden met deze vakman. Vanaf het eerste intakegesprek tot aan het eindresultaat niets dan lof over hem en zijn werk. Aan te bevelen.

Echt een aanrader!Ans en Henk Ebbekink, Geesteren - 13/11/2015
Onlangs hebben wij de vloer laten opknappen door Dhr Verschoor, de vloer is prachtig geworden. We kregen goede adviezen en tips. Dhr Verschoor is een rustige en kundige man die zijn vak verstaat. We kunnen er weer jaren tegenaan, bedankt.

…een rustige en kundige man die zijn vak verstaat.Fam. Scholten Oldenzaal - 19/03/2015
Op 18 en 19 maart 2015 is George Verschoor bij ons geweest. Onze vloer was toe aan een opknapbeurt. Hij heeft knap werk verricht. De vloer ziet er weer prachtig uit. Echt een aanrader. We zijn zeer tevreden.

Verschoor… kwam, zag en overwonTineke en Bert, Nijkerk - 30/10/2014
Het contact met de Fa. Verschoor is ontstaan via zijn website. Eigenlijk zijn er niet zoveel specialisten op het terrein van natuurstenen vloeren en zowel de website als inhoud spraken tot onze verbeelding. Contacten werden snel gelegd en vervolgens omgezet in concrete afspraken over de aanpak uitvoering, kwaliteit en prijs.
Afgelopen maand heeft de heer Verschoor in tijd van twee dagen onze 30 jaar oude Travertinvloer in keuken, woonkamer en hal onder handen genomen en we zijn onder de indruk van het verbluffende resultaat. We kregen de vloer als inboedel bij een verhuizing naar een andere woning en eigenlijk hadden wij de overtuiging dat ’ie zijn beste tijd wel voorbij was gezien de algehele grauwsluier, poreuze plekken, een doffe kleur en op verschillende plaatsen beschadigingen.

“Verschoor…….. kwam, zag en overwon’’ want dat is zo ongeveer de beste typering voor zijn aanpak. De vloer is in zijn oorspronkelijke staat hersteld en beschadigingen zijn ongedaan gemaakt. De vloer is opnieuw gaan leven en alle glans is weer terug.

Kortom……….. we zijn bijzonder te spreken over het mooie resultaat maar daarnaast is ook de uiterst zorgvuldige werkwijze van de heer Verschoor nogal opvallend. De klant staat hier nog centraal en dat merk je aan de hele manier van benaderen en werken door dit bedrijf. Wat ons betreft…….. zeer aanbevolen om mee in gesprek te gaan en vertrouwen te delen.


…een rustige man die zijn werk doet en zijn vak goed verstaatJoure 18/9/2014
Onze vloer is behandeld door George Verschoor. De vloer was ontzettend vuil ook al zag je dit niet goed omdat de vloer zwart/grijs basalt is. Na de reining zag je de structuur van de vloer en voegen weer zoals het moet zijn. Het impregneermiddel beschermt de vloer goed en kun je het vuil ontzettend eenvoudig verwijderen. George was zoals afgesproken keurig op tijd aanwezig. Hij is een rustige man die zijn werk doet en verstaat zijn vak goed. Hij heeft mij geholpen bij het verplaatsen en terugplaatsen van de meubels, toch een extra stukje service. Ik kan hem van harte aanbevelen om uw vloer ook te laten verzorgen!

Iedereen die bij mij binnenkomt is vol lof over de vloerHelga Voncken, 20-5-2014
Nou George, ik heb niet veel woorden nodig om te zeggen dat je hier bij mij een klein wonder hebt verricht. Van een doorleefde leistenen vloer heb je in twee dagen een complete verandering bewerkstelligd. Iedereen die bij mij binnenkomt is vol lof, ik kan iedereen aanbevelen, een bestaande plavuizen of leistenen vloer opfrissen: bel George!

Een vakman die wij zeker aanbevelen!Martijn en Susan, Veenendaal 9-5-2014
Onze vloer glimt weer als een spiegel! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.
George heeft ons goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Hij reageert snel op mail en telefoon en hij was ook stipt op tijd. George denkt met je mee en helpt ook mee met de meubels weer op zijn plek te krijgen. We hebben veel tips gekregen over onderhoud van de vloer en een hele handige swiffer om de vloer stofvrij te krijgen. Een vakman die wij zeker aanbevelen!

George nogmaals bedankt voor de mooie glimmende vloer!


bedankt voor het mooie werk dat u heeft geleverd.Fam. Sluyter, Brummen. 8-4-2014
Beste meneer Verschoor, We willen u nogmaals bedanken voor het mooie werk dat heeft geleverd. Onze oude marmeren vloer in de hal heeft zijn oude karakter gelukkig behouden, maar is netjes hersteld en weer glanzend mooi! Een lust voor het oog. De offerte per mail op basis van mijn beschrijving en een aantal foto’s van de vloer werkte goed. Ik zal u zeker aanbevelen aan mensen die hun marmeren vloer willen laten behandelen! Vriendelijke groet.


…erg plezierig, netjes en vakkundigF. A. Vos 4-3-2014
Beste George, De vloer ziet er weer fantastisch uit. De manier waarop was erg plezierig, netjes en vakkundig. George denkt mee en heeft de nodige suggesties t.a.v. onderhoud gegeven. Een bedrijf wat we aan een ieder aan zullen bevelen!

Zaterdagavond het eerste contact gelegd met de heer George Verschoor, maandagmiddag kwam de heer bij ons op bezoek, we werden het spoedig eens, woensdagmorgen werd met de renovatie van onze marmercomposietvloer van ruim 40 jaar oud begonnen, donderdagmiddag lag de vloer er weer als nieuw “spic en span” bij. Daarbij kregen wij ook meerdere tips voor het toekomstige onderhoud van deze vloer.
Hartelijk dank voor de snelle en correcte afwerking van de opdracht. Het resultaat mag gezien worden! We hopen nog jaren van deze vloer plezier te mogen hebben.
Barneveld 13-12-2013

George Verschoor is een vakman die perfectie nastreeft en daarom zeer aanbevelenswaardig.Theo Kempers 30-09-2013
Wij kunnen niet anders zeggen als dat onze vloer er weer perfect uit ziet. Na een vakkundige intake werd onze dof geworden marmeren vloer in een aantal dagen weer prachtig glanzend. George Verschoor werkt zeer schoon, denkt logistiek goed mee en is altijd bereid om te helpen met het verschuiven en herinrichten om het werk zo efficient mogelijk te laten verlopen. Daarnaast wist hij ook onze marmeren tafel en hardstenen stoep weer als nieuw te krijgen. George Verschoor is een vakman die perfectie nastreeft en daarom zeer aanbevelenswaardig.

met grote betrokkenheid en enthousiasme werd er aan onze vloer gewerktLuuk en Janny Brandjes uit Uitgeest 14-10-2013
Ons goede gevoel bij het bekijken van de website werd bewaarheid. Met kennis van zaken en inschatting, grote betrokkenheid en enthousiasme werd er aan onze vloer gewerkt. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!George, heel hartelijk dank

George Verschoor werkt netjes en maakt waar wat hij zegt. Fam Kluitenberg Coevorden
Wij zijn bijzonder tevreden over onze vloer, die door George Verschoor er weer als nieuw uitziet. Hij had ons gezegd dat het weer een glanzende vloer zou worden en dat is ook helemaal zo. Hij werkt netjes en maakt waar wat hij zegt.

Wij wisten van tevoren niet goed wat we konden verwachten. We wonen pas net in dit huis en kennen onze vloer niet anders dan dof en vuil. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen. Wat een glans! En dat in slechts twee dagen tijd. Achteraf geen schoonmaakwerk zodat de meubels gewoon weer terug op de plek gezet konden worden. We genieten echt van onze nieuwe vloer.
Fam. Uit Wijhe 1-10-2010

een geweldig en betrouwbaar bedrijf dat goed haar afspraken nakomtBerends, Huissen
Wij hebben de vloeren laten doen door George Verschoor. We hebben het natuursteen laten kristalliseren. Het ziet er weer glanzend uit! Het is een geweldig en betrouwbaar bedrijf dat goed haar afspraken nakomt.

Een man om nog eens een beroep op te doenMarcel, Bathmen
Dhr. G. Verschoor heeft goed werk geleverd. Hij kwam zijn afspraken na, werkte zorgvuldig en gaf goed advies. Een man om nog eens een beroep op te doen.