Klanten beschrijven mij (George Verschoor) als een vriendelijke man met hart voor zijn vak. Ik heb een goed luisterend oor en oog voor detail. Het is mijn passie om een natuurstenen vloer – hoe erg die er ook aan toe is – weer als nieuw te zien worden.

Elke dag ga ik weer met plezier naar mijn klanten toe. Ja, hard werken doe ik graag. Maar het directe contact met de klant – met af en toe een praatje – geeft mijn werk net dat beetje extra.

Hoe het allemaal begon…
Na jarenlange ervaring met het onderhoud van natuurstenen vloeren, ben ik in 2009 mijn eigen bedrijf gestart. Ik begon in eerste instantie parttime. Maar een paar jaar en vele tevreden klanten verder, kon ik mijn oude baan opzeggen en er vol passie voor gaan.

Inmiddels zie je me dagelijks door Nederland rijden met mijn prachtige aanhangwagen: hierin zit alles wat ik nodig heb, om je vloer weer als nieuw te maken.

Oog voor detail

Ik werk snel en effectief, maar wel met precisie. Ik heb oog voor detail en zie de kleinste dingen. Zijn er misschien plinten waar ruimte tussen zit? Dan kit ik die tussendoor opnieuw. Ook laat ik alles keurig achter, zonder stof of vervelende spetters op plinten of muren. Heeft u hulp nodig bij het verplaatsen van zware meubels? Ook daar help ik u zonder problemen mee.

Duidelijke afspraken
Ik maak duidelijke afspraken, waar ik me ook aan houd. Ik zorg voor heldere offertes, en geef achteraf aangepaste tips en adviezen voor het onderhoud van je natuurstenen vloer.

Flexibel voor bedrijven
Wordt er overdag veel gelopen op de vloer – bijvoorbeeld in een openbare ruimte of bedrijfspand? Ik ben flexibel en kan ook buiten openingstijden je vloer behandelen.

Persoonlijk uitgevoerd: voor het beste resultaat
Ik werk zorgvuldig en ga altijd voor het best mogelijke resultaat. Als ik klaar ben met het onderhoud van een vloer, moeten zowel de klant als ik tevreden zijn. U kunt mij eigenlijk wel een perfectionist noemen. Alle werkzaamheden voer ik persoonlijk uit, en besteed niets uit aan derden. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt en kan ik de hoogste kwaliteit garanderen.

Je vloer weer als nieuw
Natuurstenen vloeren zijn heel duurzaam. Lijkt het onmogelijk om je vloer nog te herstellen? Overweeg je om de vloer te vervangen? Hoe erg een natuurstenen vloer er ook aan toe is, ik maak hem weer zo goed als nieuw. Het zal je verbazen hoe mooi ik een vloer weer kan maken.

Contact met George Verschoor opnemen

Heeft u nog vragen? Of wilt u weten wat ik voor je natuurstenen vloer kan betekenen? U kunt eenvoudig vrijblijvend contact met me opnemen via het contactformulier. U krijgt dan binnen uiterlijk twee dagen antwoord. Het is ook mogelijk direct contact met mij op te nemen via e-mail: info@georgeverschoor.org of telefonisch 06-23330087



  • georgeverschoor-image03
  • georgeverschoor-image04
  • georgeverschoor-image02
  • georgeverschoor-image01

Direct een prijsopgave

Als u opgeeft om welke steensoort het gaat en het aantal vierkante meters vermeld, kan ik vandaag nog een prijsopgave doen. Deze prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend.
Neem contact op